Az Ön böngészője nagyon régóta elavult :(

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőjét, mert elképzelhető, hogy bizonyos funkciók nem fognak megfelelően működni ezen (és sok másik) oldalon. Ide kattintva frissíthet. Bezárás


Vásárlási feltételek

1. Általános cégadatok:

Cég neve: Papp Design Kereskedelmi és Gyártó Kft. (továbbiakban PappSerleg)
Cégjegyzékszám: 01-09-872781
Adószáma: 13779788-2-42
EU adószám: HU13779788
Bankszámlaszám: 11707024-20463557-00000000
IBAN: HU49117070242046355700000000
SWIFT: OTPVHUHB

A PappSerleg elérhetősége:

hétfőtől – péntekig: 8:30 – 16:30-ig
1156. Budapest, Nyírpalota út 6.
Telefon: +36 (1) 415-0000
Fax: +36 (1) 410-5813
Mobil: +36 (30) 954 8980
Email: info@pappserleg.hu
Web: www.pappserleg.hu

A PappSerleg honlapját bárki korlátozás nélkül böngészheti, véleményét, megjegyzését közölheti.

A PappSerleg weboldalán az információk frissítése az új katalógus megjelenését követően történik, mely minden év tavaszán esedékes. A honlap frissítése körülbelül egy hónapot vesz igénybe, ebben az időszakban a közölt információk nem minden esetben aktuálisak.

A honlapon található árak változtatásának jogát bármilyen esetben fenntartjuk.

2 . A termékekről

A PappSerleg kiváló minőségű, reprezentatív célú termékeket kínál. Termékeink nagy része nyugat-európai beszállítóktól származó alapanyagokból, Magyarországon készülnek.

3. Megrendelés

A megrendeléseket a www.pappserleg.hu weboldalán a megrendelés menüben, e-mailen az info@pappserleg.hu címen, vagy faxon a +36 (1) 410-5813 számon fogadjuk, kizárólag írásban, a megrendelő adatainak (cégnév, adószám, számlázási cím, kapcsolattartó neve, telefonszáma és e-mail címe) megadásával.
A honlapon feladott rendeléseket automatikusan visszaigazoljuk, mely nem jelenti annak vállalását, csak beérkezésének tényét igazolja.
A rendeléseket 1-2 munkanapon belül, a raktárkészlet és egyéb tényezők ellenőrzése után igazoljuk vissza írásban vagy telefonon.
A termék módosításának jogát fenntartjuk amennyiben az nem teljesíthető. A katalógusban és weboldalon található képek tájékoztató jellegűek, apró eltérés a tényleges terméken előfordulhat.

4. A vásárlástól való elállás

A vevőnek jogában áll, a megrendelés elküldését követően 1 munkanapon belül a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen (info@pappserleg.hu), telefonon (+36 1 415-0000) vagy személyesen.

5. Házhozszállítás

Munkanapokon 8 és 18 óra között, előzetes tájékoztatás alapján.

A házhozszállítást a PappSerlegtel szerződött futárszogálat végzi, vagy speciális esetben saját munkatársunk.

A szállítás költsége:
információk itt

Amennyiben a mi hibánkból nem tudunk minden árut egyszerre kiszállítani, a további csomagoknál a szállítási költséget mi vállaljuk.

A vásárlónak meg kell győződnie átvételkor arról, hogy a kért áru maradéktalanul és sérülésmentesen megérkezett. Probléma esetén azt 3 munkanapon belül jeleznie kell.

Amennyiben a rendelés átvételekor a szállítmányon (dobozokon) sérülést észlel, a futárral azonnal jegyzőkönyvet kell felvetetni. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a szállítmány kibontása után talált sérült termékekre vonatkozó reklamációját nem tudjuk elfogadni.

Az áruval kapcsolatos bármilyen kifogást 3 munkanapon belül jelezni kell, ellenkező esetben nem áll módunkban reklamációját elfogadni.

6. Fizetés, számlázás

A PappSerleg fenntartja a jogot, hogy bármilyen esetben előleget, esetenként a rendelés teljes összegének kifizetését kérje.
A számlával kapcsolatos kifogását 8 naptári napon belük szíveskedjen jelezni, ez időn túl bejelentését nem tudjuk elfogadni.

7. Adatvédelem

Az adatvédelmi törvény (1995. évi CXIX. Tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a PappSerleg csak tevékenységéhez szükséges célokra használja fel, harmadik fél részére semmilyen esetben sem adja ki, ez alól egyedüli kivételt a rendelés teljesítéséhez szükséges alvállalkozók képeznek, akiknek természetesen szükséges ezen információk átadása (pl. futárszolgálat).
A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.

A PappSerleg fenntartja a jogot a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.
Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra.

8. Szerzői jogok

A PappSerleg weboldala, katalógusa, emblémái és minden kiadványa, beleértve az elkészített látványterveket szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon és kiadványokban megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a PappSerleg előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.

PappDesign Kft. - 1156 Budapest, Nyírpalota út 6. info@pappserleg.hu +36 (1) 415-0000 Nyitva: H-P 8.30-16.30 - V7.1