Az Ön böngészője nagyon régóta elavult :(

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőjét, mert elképzelhető, hogy bizonyos funkciók nem fognak megfelelően működni ezen (és sok másik) oldalon. Ide kattintva frissíthet. Bezárás


Egyedi érem gyártás

zamakból:

A zamak öntési technológia lehetővé teszi, hogy már kisebb darabszám esetén is kedvező áron lehessen kivitelezni az egyéni elképzeléseit. Ráadásul nagyon sokféle forma kivitelezhető ebből az anyagból. Igény esetén színes festés is megoldható.

A zamak egy különleges cink-alumínium ötvözetű fém, csekély rézadagolással (amit a szilárdság növelése érdekében adnak hozzá). A „rézcseppek” elkülönülnek az alumíniumtól, mint a betontól a vas. Alacsony olvadáspontú, nem mágnesezhető, szürkés színű ötvözet. Nagyon jól önthető, bonyolultabb formák is készíthetőek belőle. (forrás: Wikipédia)

acélból:

Az acél érmek előnye, hogy nagy darabszám esetén költséghatékonyan lehet gyártani. Ezt a megoldást akkor ajánljuk, ha legalább 2-3000 darab éremre van igény. 5000 db felett nincs szerszámozási költség.

A szerszámozása igen költséges, kis darabszám esetén nem gazdaságos a gyártás.

rézből vagy akár ezüstből:

Ide tartoznak a klasszikus érmek. Igény esetén aranyozni vagy ezüstözni is lehet. Ezek a legigényesebb darabok, speciális alkalmakra, emlékérem gyanánt, vagy rangosabb bajnokságokra.

Megmunkálása az acélhoz képest lényegesen könnyebb, mivel egy sokkal lágyabb fém. Kisebb darabszám is készíthető.

egyedi díszdoboz:

Bármilyen éremhez rendelhető hozzáillő díszdoboz is.

egyedi szalag:

Természetesen az érmekhez egyedi emblémával ellátott szalagot is kínálunk. Általában normál, 20 vagy 25 mm szélességben készülnek.

Itt az ár nagyon nagy mértékben függ a darabszámtól, mérettől, ezért csak pontos igényre tudunk árajánlatot kalkulálni.

ajánlatkérés:

Ha bármilyen kérdése lenne, vagy szeretne árajánlatot kérni, keressen bizalommal:
Papp József
papp@pappserleg.hu
+36 (30) 9 548 980

PappDesign Kft. - 1156 Budapest, Nyírpalota út 6. info@pappserleg.hu +36 (1) 415-0000 Nyitva: H-P 8.30-16.30 - V7.1